6 maja 2017

Grzybek tybetański

Prawdopodobnie grzybek ten trafił do Polski za sprawą pewnego profesora, który przez 5 lat mieszkał w Indiach. W tym czasie bardzo ciężko zachorował na raka wątroby. Opiekował się nim tybetański mnich dając mu m.in. do picia fermentowane jednodniowe mleko z tajemniczego grzybka. Do kraju wrócił zdrowy przywożąc drogocenny szczep cudownego eliksiru.
Właściwości lecznicze grzybka:
reguluje przemianę materii, zapobiega zaparciom
Rozkłada tzw. „zły cholesterol” i złogi w naczyniach
Wspomaga leczenie chorób serca i naczyń wieńcowych, zawałów.
Wytwarza naturalne i bezpieczne dla układu odpornościowego antybiotyki, a więc leczy stany zapalne w organizmie.
Wytwarza interferon- najbardziej badaną substancję na świecie, zwalczającą wirusy.
Hamuje wzrost komórek nowotworowych
Wspomaga leczenie chorób przewodu pokarmowego, wrzodów żołądka i dwunastnicy
Łagodzi skutki stresu, eliminuje zmęczenie, wyczerpanie
Zwiększa libido
Opóźnia proces starzenia
Zbawiennie działa na nerki, pęcherz i przewody moczowe
Pomaga walczyć z bezsennością
Zewnętrznie: pomaga na oparzenia słoneczne
Dostarcza wielu witamin
Reguluje ciśnienie tętnicze oraz poziom glukozy we krwi
Wspomaga leczenie chorób jelit, wątroby, śledziony i trzustki.
Jak powinna przebiegać kuracja grzybkiem?
Kurację grzybkiem stosujemy przez 20 dni, pijemy go najlepiej przed snem. Po tym czasie robimy 10 – dniową przerwę. Cykl taki możemy powtarzać przez dłuższy okres czasu, nawet parę lat. Robienie przerw nie jest konieczne. Ale organizm może się uodpornić na działanie grzybka, więc po przerwie substancje lecznicze działają lepiej


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Bloglovin