Greckie klimaty w mojej kuchni, choć nieco inaczej...
Składniki;
Wykonanie;
Cebulę pokrój w cienkie piórka, ogórka w plastry. Wymieszaj.Zalej sokiem z cytryny. Pokrój fetę, sałatę i pomidora. Upraż migdały. Na talerz wyłóż sałatę i pozostałe składniki. Skrop oliwą z oliwek i posyp migdałami. Smacznego...
Składniki;
- 1 czerwona cebula,
- 1 ogórek świeży,
- 100 g sera fety,
- 1 pomidor,
- 1 limonka lub cytryna,
- 1 sałata rzymska mini,
- prażone migdały,
- oliwki,
- oliwa z oliwek,
Wykonanie;
Cebulę pokrój w cienkie piórka, ogórka w plastry. Wymieszaj.Zalej sokiem z cytryny. Pokrój fetę, sałatę i pomidora. Upraż migdały. Na talerz wyłóż sałatę i pozostałe składniki. Skrop oliwą z oliwek i posyp migdałami. Smacznego...
1 komentarze:
Wygląda smacznie :)
Prześlij komentarz